Ons verhaal

De start van EZSecurity

Informatiebeveiliging is onze passie en wij vinden het belangrijk om organisaties te helpen bij hun vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging. Door anderen te helpen, maken we een veiligere digitale wereld. 

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn EZSecurity. Een team die passie heeft voor informatiebeveiliging en alles wat daarmee te maken heeft. Ambitieus, gedreven, behulpzaam. 

Onze missie

Het creëren van een veiligere digitale wereld. Dit begint met het veiliger maken van de omgevingen van onze klanten. Samen lossen we de informatiebeveiliging vraagstukken op en zorgen we er voor dat risico’s worden beperkt.

Wat wij doen

Onze overtuigingen

hacker

Cyber criminaliteit blijft

Cyber criminelen geven niet op. Ze vinden steeds nieuwe manieren om, goed geplande en gecoördineerde aanvallen uit te voeren. Cybercrime zal alleen nog maar toenemen. Daarom is het zo belangrijk om Managed Detection en response services af te nemen.

servers

Het gaat om data

Het gaat aanvallers al lang niet meer om een netwerk of een systeem plat te leggen. Het gaat ze om de data. Nieuwere ransomware varianten sluizen data eerst weg voor het versleuteld wordt. Dit geeft aan dat data ontzettend waardevol is.

security

De mens factor

De mens factor is in grote mate bepalend of een aanval slaagt of niet. Dankzij phishing campagnes en andere manieren om binnen te komen zullen aanvallers uiteindelijk hun slag slaan. Train de mensen, verklein het aanvalsvlak.

cycle, circuit, process-2019535.jpg

Continuerend proces

Informatiebeveiliging is geen kwestie van een pleister oplossing ‘plakken’ en weer verder gaan. Het is een proces welke op de bestaande bedrijfsprocessen moet worden aangesloten. Uiteraard moet dit proces periodiek gecontroleerd worden en indien nodig, geoptimaliseerd.

Het EZSecurity team

Teamwork makes the dream work.

Richard Bovens

Oprichter en eigenaar EZSecurity

Margarita

Marketing en social media management

Benjamin

Website beheerder

Waarom kiezen voor EZSecurity?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Met de next gen Managed Detection en Response service bent u klaar voor nu en in de toekomst. Maak uw omgeving veiliger met onze slimme MDR oplossing.

Onze Security Professionals hebben jaren ervaring en bezitten gezamenlijk over een enorme schat aan kennis. Wij denken graag met u mee en komen met concrete voorstellen om uw vraagstukken op te lossen.

Wanneer u met ons een samenwerking aan gaat is er een duidelijke stip op de horizon. Projecten hebben bij ons een duidelijke doelen met een heldere scope. Zo voorkomen we samen vertraging in een project en zorgen we er voor dat uw omgeving niet langer risico loopt dan nodig is.

Onze Security Professionals helpen u met een advies op maat. Heeft u een complex vraagstuk op gebied van informatiebeveiliging? Wij denken graag met u mee en geven een concreet advies aan u mee zodat u verder kan. 

De verplichte online Security Awareness trainingen zijn saai en worden vaak gezien als een repeterende, verplichte exercitie. Wij geloven in Security Awareness training welke levendig is, waarbij een actieve instelling is en iedereen betrokken wordt. Op die manier stimuleren wij discussies en laten hierbij altijd de lessons learned voorbij komen. 

Bent u klaar voor een project met ons?

Of u advies nodig heeft of op zoek bent naar een next gen Managed Detection en Response service, wij zijn er klaar voor. Bent u er klaar voor om met ons een samenwerking aan te gaan?

Some Numbers

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipis.
1
Satisfied Clients
100
Projects Completed
1
Accolades Earned
1 K+
Lines of Code